Tests

Tests

 

 

Hvis du er i tvivl om, om du har behov for at dyrke motion – og hvilken slags træning, der vil være god for dig, så kan FysioDanmarks fysioterapeuter hjælpe dig med at finde ud af det. De kan teste dig på forskellig måde, for eksempel for hvor stærk du er, hvor god din kondition er, og om din balance er i orden.

En test tilpasset dig

Der findes mange forskellige tests, og det behøver ikke at være en, der giver masser af sved på panden. Din fysioterapeut vil finde en test, som passer til dig, din alder og din fysiske formåen – og som giver mening for dig.

Testen kan for eksempel bestå i, hvor mange gange du kan nå at rejse og sætte dig fra en stol på et minut. Du kan også få foretaget en konditionstest på kondicykel – de findes i flere udgaver, så den behøver heller ikke være meget anstrengende. Eller du kan få målt din maksimale styrke i de store muskler, hvor du virkelig bliver testet igennem.

Resultater motiverer

Når først du er testet, har du også mulighed at tage testen igen, og dermed finde ud af, hvad du har fået ud af træningen. Det er som regel meget motiverende at konstatere, at ens kondition er blevet forbedret, eller at man er blevet stærkere.