Løbestilsanalyse

Løbestilsanalysen er for dig der har skader eller vil forbedre dit løb. Vi tager udgangspunkt i din problematik og starter med at filme dig mens du løber på løbebåndet. Her analyserer vi kroppens vinkler under hele løbebevægelsen. Et knæproblem kan fx. både stamme fra en hofte og ankel problematik.

Hvis det er relevant kigger vi på hvad en anden type sko kan gøre for din problematik. Sko er med til at ændre biomekanikken og er en del af det samlede billede, det er derfor vigtigt at vi har set på denne faktor ud fra vores fysioterapeutiske baggrund, herunder erfaring med skader og erfaring med alt fra nybegynder over ultraløb til Ironman. Herefter kan vi teste relevant muskulatur på briksen, give dig et program og vise dig øvelser der skal afhjælpe de muskler der ikke arbejder hensigtsmæssigt.

I nogle tilfælde kræver skaden yderligere behandling, i så fald kan du med fordel aktivere en evt. sundhedssikring, henvisning fra lægen og få tilskud fra sygeforsikringen “Danmark”. Du kan naturligvis også få hurtig behandling uden ventetid og uden henvisning. Du kan træne din skade i vores træningscenter hvor der er fysioterapeuter der sikrer at du laver øvelserne med god teknik og med rette belastning.

Løbestilsanalysen tager typisk 1 time- nogle gange 1½ time.
Den koster 750 kr. Er du medlem af sygeforsikringen “Danmark” og har smerte og nedsat funktion kan du få tilskud på ca. 133 kr.